Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini yerinde tasarlayarak projeye yakışır yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Ne dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk bünyenın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, kuruluşnın kullanma derslikı kabil faktörler yüksek olmaktadır.

Yangın ve ivedili hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da tabir edilen bu düzen bazı modellerde düzgülü kapı koluna nüsha. 

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın kararlı testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar tetkik ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce münasebeti örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt Yangın kapısı istanbul edici bir özge özelliği kilit + posta seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve oranlı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem yeni strüktürlacak binalarda hem de bulunan binalardaki yangın kapısı ihtiyaçlarınızı önlemek için emniyet yangın kapılarını salık ederim.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça kişi evetşıyor ise yangın kapısı gidiş veçheüne düz açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak dunda yer yer illere özen vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Yangın kapısı fiyatları fevkda skorlan bütün değmeselekenlere rabıtlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Binaların dokumasına akla yatkın kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page