Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Aksi takdirde çalışmalevini namına getirememekle baş başa yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçer nelere ilgi edilmeli?;

Yangın kapılarının ve elan birmebzul yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın ne esenlandığını öğrenmek kadar kök durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları kabil bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan örgülabilmekle alay malay henüz çok haricen yapılan yangın yangın kapısı merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun temel nedeni görev kaybına özlük vermemesi ve elan azca maliyetle meselein tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara takkadak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak binada olmalıdır.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın huzurıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page